Očekujte telefonski poziv od naših zaposlenih da potvrde Vašu narudžbinu. Nepotvrđene porudžbine (kupac se ne javlja na telefon, nepostojeći broj i slično) neće biti poslate.
Roba koju ste poručili stići će na Vašu adresu u roku od 24h do 72h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog lagera i adrese isporuke.
Sve porudžbine radnim danima do 10 biće obrađene istog dana.  Porudžbine posle 10h biće obrađene sledećeg radnog dana.
Preuzimanje pošiljke
Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Cityexpress koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije, ili sopstvenim vozilima. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h, (subota i nedelja su neradni dani).
Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.
Troškovi dostave nisu uključeni u cenu proizvoda.
Za sve porudžbine isporuka se naplaćuje po važećem cenovniku City express-a u zavisnosti od količine i gabarita kupljenih proizvoda i plaća se prilikom isporuke.
Načini plaćanja
Robu plaćate prilikom isporuke:
U zavisnosti od isporučioca, platićete kuriru ili našem vozaču. Plaćanje je moguće samo gotovinom. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.
Plaćanje preko računa:
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun, uz obavezno rezervisanje potrebne količine robe pre uplate. Plaćate standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji ili putem Interneta u slučaju kada koristite E-banking aplikaciju, tj. kada imate Internet pristup svom tekućem računu. Robu šaljemo posle potvrde o Vašoj uplati. ko se uplata izvrši u petak posle 14h ili tokom vikenda i drugih neradnih dana, period do prijema i realizacije uplate može biti malo duži, tačnije uplate od petka i vikenda kao i dan pred praznik ili u toku praznika će uglavnom biti evidentirane i realizovane tek u ponedeljak, odnosno tek sledećeg radnog dana.
U našim prodavnicama plaćanje je moguće u gotovini ili platnom karticom.